Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat alle onderdelen op deze website goed werken. Lees meer in onze privacyverklaring.
Accepteren
Daagt je uit!

Afscheid Lambèrt van Genugten

Lambèrt van Genugten neemt per 1 augustus 2020 afscheid als voorzitter College van Bestuur van Stichting Openbaar Onderwijs Jan van Brabant. Deze pagina staat volledig in het teken van zijn afscheid.

U vindt hier een woord van dank van Elly Blanksma-van den Heuvel (burgemeester van Helmond), een toespraak van Antoinette Knoet-Michels (voorzitter van de Raad van Toezicht Stichting Openbaar Onderwijs Jan van Brabant) en uiteraard een persoonlijke noot van Lambèrt.

Uw persoonlijke felicitatie voor Lambèrt

Vanaf vandaag tot en met 10 juli is er ook voor u volop ruimte om een persoonlijk woord aan Lambèrt te richten. Klik hier voor uw bericht aan Lambèrt. Wij hopen op veel en leuke reacties die we op een later moment op gepaste wijze aan Lambèrt zullen overhandigen.

Toespraak Elly Blanksma

Toespraak Lambèrt

Toespraak Antoinette Knoet-Michels

Kilk hier voor de tekst van de speech van Antoinette Knoet-Michels die zij bij het afscheid van Lambèrt op 30 juni zou hebben uitgesproken.